Tko smo mi?

Informatičko-edukacijski centar je informatička tvrtka osnovana 2002. godine u Virovitici. Okupljamo tim stručnjaka s područja designa, grafike, ekonomije i informatike. Nudimo Vam različite usluge vezane uz Internet kao što su izrada web stranica, iznajmljivanje prostora na Internetu ili promocija Vaših web stranica. Naši web dizajneri i web programeri mogu ispuniti i vaše najzahtjevnije želje.

Ako niste zadovoljni s vizualnim identitetom Vaše tvrtke mi  možemo pomoći. Stručnjaci s područja grafičkog dizajna su Vam na raspolaganju. Možete izabrati jednu od više mogućnosti za unapređivanje vizualnog identiteta kao što su izrada logotipa, izrada grafičkog identiteta tvrtke (posjetnice, memorandumi, kuverte, mape, blokovi, ...) ili potpuni korporativni design (uniforme, vozila, poslovni pokloni, ...)

Naš tim je izradio niz projekata za različite organizacije te veće i manje tvrtke, koji su se pokazali vrlo uspješnima. U našoj učionici u središtu grada održavamo informatičke tečajeve. Održavaju se različiti tečajevi od početničkih do naprednijih, i za djecu i odrasle.

Informatičko-edukacijski centar
Gajeva 2
33000 Virovitica


Gajeva 2, Virovitica

Pretplatite se na
ie-centar newsletter


Vaša e-mail adresa:

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.